Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Vital injector

Komplexní péče o vaše tělo.

Vital injector

Ošetření spočívá v aplikaci jemného gelu s kyselinou hyaluronovou (HA) pomocí mikrovpichů do kůže, díky čemuž se kůže zpevní, rozzáří a zvýší se její elasticita. Kyselina hyaluronová, která se přirozeně nachází v lidském těle, na sebe váže vodu a tím zajišťuje hydrataci kůže. 

Jak stárneme, množství HA se snižuje. Nyní máte příležitost si zevnitř doplnit a udržet její přirozenou úroveň hydratace, jelikož stabilizovaná HA v produktech Restylane Skinboosters působí několik měsíců. Dopřejte své pleti nádherný a přirozený jas.

Restylane Skinboosters se aplikují mnoha velmi jemnými vpichy do vybrané oblasti tak, aby postupně zlepšovaly kvalitu kůže a dodaly jí zdravý lesk. Přestože jsou patrné výsledky již po jednom ošetření, pro optimální výsledek doporučujeme podstoupit počáteční sérii obvykle 3 ošetření po 2 – 4 týdnech.*
Vaše tělo kyselinu hyaluronovou v Restylane Skinboosters postupně odbourává po dobu mnoha měsíců.

Restylane Skinboosters představují zcela nový přístup k výživě pleti, speciálně vyvinutý pro její hloubkovou hydrataci. Díky němu dochází k dlohodobému zvláčnění a zkvalitnění pleti ve vnitřních strukturách i na jejím povrchu.
Restylane® Skinboosters™ zlepšují kvalitu kůže zvyšováním úrovně hydratace v jejích hlubokých vrstvách.

Ošetření výrazně zvýší pevnost kůže, její elasticitu a přirozený lesk. Vy a Vaše okolí zaznamenáte svěží a zářivý vzhled Vaší pleti.

Restylane Skinboosters nabízí všestranné ošetření, vhodné pro:

  • Muže a ženy všech typů pleti
  • Osoby s mladší i starší kůží
  • Tváře, krk, ruce a dekolt
  • Osoby které vyžadují zlepšení struktury kůže, např.jizvy po akné nebo sluncem poškozena kůže