Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

e-MATRIX

Komplexní péče o vaše tělo.

e-MATRIX

Sublativní rejuvenace je unikátní léčebná metoda přístrojem eMatrix s technologií frakční radiofrekvence největšího světového výrobce systémů pro estetickou medicínu Synergon/Candela. Unikátní vlastostí sublativní rejuvenace je maximální léčebný efekt v podkoží s minimálním poškozením povrchu kůže. Teplo vzniká z radiofrekvenčního proudu vpraveného do kůže maticí mikroelektrod. Mnohem intenzivnější teplo, které proniká do hlubších vrstev kůže vede k tvorbě kolagenu, stažení pórů a následné redukci jemných vrásek.

eMatrix je velmi účinný nejen k neinvazivnímu vypnutí a omlazení pokožky, léčbě bílých strií, ale i k odstranění jizviček po akné. V závislosti na intenzitě nastavených parametrů umožňuje jak ablativní zákroky, tak pouhé prohřátí pokožky. Léčba je bezpečná, účinná a vhodná i pro tmavší fototypy nebo lehce opálenou kůži, kde nelze použít laserovou terapii. Rychlé hojení a krátká doba rekonvalescence (1-5 dnů) – v závislosti na intenzitě nastavených parametrů umožňuje rychlý návrat k normálním aktivitám.

Před zákrokem je ošetřovaná oblast důkladně očištěna. Podle požadované léčby se nastaví odpovídající parametry přístroje. Ošetřovaná plocha se postupně překryje dotyky koncovky se čtvercovou stopou o velikosti 12mm. Maticí mikroelektrod přes pokožku do podkoží procházejí pulzy radiofrekvenčního proudu, který kůži bodově rychle zahřeje. Krátce po ošetření kůže mírně zarudne a vznikne mírný otok. Při nastavení vysokých parametrů vzniknou po zákroku na pokožce jemné stroupky, které se postupně odloučí.

Během pulzu radiofrekvenčního proudu většina pacientů cítí teplý a pichlavý pocit.

Zpravidla jsou potřeba 3 ošetření v intervalu 4 týdnů.

Péče po zákroku: bezprostředně po ošetření se nanese zklidňující krém. Během prvních dvou dnů je třeba se vyvarovat mechanickému a tepelnému poškození ošetřeného místa, např. horké koupeli nebo masáži. Již 12 hodin po ošetření mohou být použity hydratační pleťové prostředky.
Měsíc po zákroku je nutno chránit ošetřené oblasti sluneční clonou s faktorem minimálně 30.

Výsledek: bezprostřední přechodné zlepšení je vidět po každém zákroku – pokožka se projasní a dochází k redukci jemných vrásek.

Nejlepší dlouhodobý efekt je zřetelný za dva až čtyři měsíce po skončení léčby, kdy se projeví efekt nově vytvořeného kolagenu.

Bez názvu
Přístroj e-MATRIX
Přístroj e-MATRIX