Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

CHEMICKÝ PEELING Datura

Komplexní péče o vaše tělo.

CHEMICKÝ PEELING Datura

Chemický peeling je velmi účinná metoda ovlivnění stavu pokožky. Používá se pro zmírnění projevů stárnutí, vyhlazení a vypnutí pleti, pro léčbu akné a pigmentací různého původu. Ošetřeni provádi zkušená kosmetička. Spočívá v aplikaci ovocných kyselin – nejčastěji kyseliny glykolové na ošetřovanou pokožku. Působením těchto kyselin se odloučí povrchové či hlubší vrstvy kůže. Následuje proces hojení, kdy se odloučené buňky kůže nahrazují novými. Pleť má po zhojení viditelně lepší obnovenou strukturu. Dochází k vyhlazení vrásek. Pleť je vyrovnaná, jemnější, hydratovaná a odstraňují se projevy akné a pigmentace.

Technologie Renophase je založena na principu zajištění propustnosti kůže pro účinnou látku. Laboratoře Renophase po dvacetiletém výzkumu vyvinuli síťovou hmotu HYDROGEL RETICULÉ. Je to látka, která obsahuje výtažek ze schránek mořských korýšů, chitosan a další přírodní výtažky – xantan a pektin. Hydrogel je pak postupně uvolňuje v hlubších vrstvách kůže. Tato vlastnost hydrogelu umožňuje obohatit recepturu chemických peelingů laboratoří Renophase o další aktivní látky kromě zmíněné kyseliny glykolové. Díky tomu se mohou jednotlivé receptury věnovat konkrétním kožním problémům jako akné, pigmentace, povadlá, stresovaná pleť a pleť v menopauze.

Ošetřeni doporučujeme opakovat v rozmezi 7-14 dní dle stavu pleti. Po ošetření je pleť hydratovaná, vyhlazená a vyplá.

1. Hydrogel Reticule

jedná se o síťovanou hmotu, která následně zajišťuje propustnost kůže pro aktivní látky obsažené v samotném peelingu, tato látka zároveň zajišťuje stabilitu těchto látek a postupné uvolňování v hlubších vrstvách kůže

2. Peeling – komplex kyseliny glykolové

kyselina glykolová zde není přítomná ve volné formě, ale je vázaná se základní aminokyselinou, se kterou tvoří aktivní komplex, přítomnost komplexu zabraňuje chemické reakci, která vzniká na kůži při kontaktu s volnou kyselinou glykolovou a způsobuje podráždění pokožky, zároveň však zůstává zachována exfoliační schopnost kyseliny, odloučit povrchové vrstvy kůže, díky přítomnosti hydrogelu se komplex kyseliny glykolové dostává také do hlubších vrstev kůže. kde způsobuje regeneraci hlubokouložených buněk, pleť se tedy pouze neobnovuje hojivým procesem, jak je tomu u běžných peeligů, ale dochází k posunu účinku kyseliny glykolové.

Výhodou peelingů s komplexem kyseliny glykolové je obsah aktivních ingrediencí dle žádaného účinku na pleť – to jestě zvyšuje blahodárný vliv na konkrétní kožní problém.

Renew Lift – vhodný na povadlou, vrásčitou pleť, má liftingový účinek

Reprogrammation – vhodný na stresovanou pleť, v menopauze a po porodu

Depigmentant – ošetření pigmentací různého původu

Keratoregulater – léčba akné, dlouhodobě reguluje tvorbu kožního mazu

Renew Collagen – pro revitalizaci pleti, stimuluje kolagenový metabolismus a tak obnovuje tvorbu přirozeného kolagenu v pokožce

Cena ošetření: 1500 Kč

Akce 5+1 zdarma

SPECIÁLNÍ CHEMICKÝ PEELING V KOMBINACI S INTENZIVNÍM PULSNÍM SVĚTLEM

Datura RED PEEL a BIO PEEL RED

Intenzivní ošetření k vyhlazení mikrovrásek, zjemnění hlubokých vrásek, vyhlazení jizev po neštovicích a akné, rozjasněni unavené pleti, odstraněni pigmentací, barevné sjednocení pleti, vybělení a hloubkové regeneraci kůže. Jde o skutečné odstranění nejhornější kožní vrstvy epidermis, která obsahuje odumřelou nebo defektní kůži pomocí speciálních sloučenin na bázi biomedicínských kyselin. Po tomto ošetření, které se skládá z postupné aplikace tří různých přípravků, bude provedeno ošetření přístrojem IPL, aby byl účinek maximalizován.

Vysoce účinné ošetření – výsledky patrné již po první aplikaci.

Při ošetření se aplikuje na očištěnou pleť Hydrogel, následně peeling a fotosenzitivní složka. Dalším krokem je ošetření IPL přístrojem a dochází k fotorejuvenaci pleti. Následně je aplikován antioxidační krém, který zklidňuje, hydratuje a chrání citlivou a podrážděnou pleť s ochraným faktorem SPF 28. Revoluční technologie umožňuje proniknutí účinných látek do hlubších vrstev kůže, které způsobí hloubkovou stimulaci a regeneraci buněk, tím se výrazně zlepšuje celkový vzhled pokožky. Důležitou součástí ošetření je domácí péče, kdy je požadována pravidelná aplikace L – krému v prvních 2 dnech po ošetření – vzorek krému zdarma ke každému ošetření.

Cena ošetření: 4500 Kč